Geen producten (0)

Verzendkosten en levertijd

Verzending

Het is bij ABC Display mogelijk om uw beursstand af te halen in Almere en een training te ontvangen of u selecteert de optie om uw beursstand te laten monteren op locatie

Wij hanteren voor leveringen een kilometer tarief van: € 0,65

Voor een montage berekenen wij: € 250,-
Voor een demontage berekenen wij: € 250,-

Levertijd

Wij streven ernaar om uw bestelde product zo spoedig mogelijk te leveren. Een deel van ons productenaanbod hebben wij op voorraad en kunnen wij dezelfde dag nog verzenden. Andere producten worden specifiek voor u gefabriceerd waardoor wij levertijden hanteren van 5 werkdagen.

Verpakking

Wij verpakken al onze producten met de grootste zorg. Doordat duurzaamheid hoog in het vaandel staat bij ABC Display, verpakken wij bestelde systemen extra goed met herbruikbare systemen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat materialen onbeschadigd afgeleverd worden. Mocht u alsnog onverhoopt een beschadigd product aantreffen bij ontvangst, neem dan direct (uiterlijk binnen twee werkdagen) contact met ons op. 

Intracommunautaire levering

Heeft u een onderneming en bent u gevestigd buiten Nederland? Dan hoeft u geen BTW te betalen. ABC Display factureert 0% BTW indien uw bedrijf gevestigd is buiten Nederland en u in het bezit bent van een geldig BTW nummer voor het betreffende land.
Wanneer u in de bestelprocedure het betreffende land van de levering opgeeft, wordt automatisch de BTW verlegd.  BTW verlegging wordt automatisch toegepast tijdens de bestelprocedure